Header afbeelding

Nieuwbouw

De juiste woning tegen de juiste prijs

Nieuwbouwplannen? Benieuwd of u binnenkort in het huis van uw dromen kunt wonen? Bespreek de plannen met de specialisten van Bouwbedrijf Hokse. Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van vrijstaande woningen voor particulieren. Door heel Oost- en Noord-Nederland wonen mensen met veel plezier in de woningen die wij gebouwd hebben. Van Zwolle tot Groningen.

Prefab bouw

In onze nieuwe bedrijfshal kunnen wij een groot deel van uw woning (maar ook bijvoorbeeld overkappingen, tuinhuisjes e.d.) voorbereiden en klaarmaken. Daardoor hebben wij op locatie uiteindelijk minder tijd nodig en kan uw bouwproject in een relatief korte tijd gerealiseerd worden. Dan start uw woongenot…

Hoe we werken

Het belangrijkste eerst: wij bouwen, u bereidt zich voor op prettig wonen. Dat betekent dat wij alle rompslomp, zoals aanvragen van vergunningen, uit handen nemen. Vooraf bespreken we gedetailleerd uw plannen en ideeën. Daarna komen wij met een kostenraming. Past deze offerte bij uw budget dan werken wij de plannen uit in een tekening en een exacte calculatie. Na uw akkoord stellen wij een aannemersovereenkomst op.

Hokse betekent zekerheid

Wij zijn aangesloten bij Woningborg. Die organisatie garandeert dat kopers goed wonen. Dankzij de adviezen van Woningborg bouwen bouwbedrijven beter, veiliger én goedkoper! Opdrachtgevers kiezen met Bouwbedrijf Hokse dus voor zekerheid.

Woon-zorgcomplex met 28 appartementen in Westenholte

Het woon-zorggebouw is bestemd voor jongeren met een zorgvraag, maar de 28 appartementen zullen elk volledig zelfstandig ingericht worden. Op de begane grond is er een gemeenschappelijke ruimte gesitueerd waar alle bewoners gezamenlijke activiteiten verrichten.

Hotel en restaurant Waanders Staphorst

Hotel Waanders heeft zijn restaurant uitgebreid met een grote serre en heeft nu een prachtige entree aan de voorzijde van het pand.
Staphorst en Waanders zijn al meer dan een eeuw aan elkaar verbonden. Gelegen op een centrale locatie aan voormalige hoofdweg ‘de Diek’ in Staphorst is het plek waar zowel toeristen als zakelijke gasten zich thuis voelen.
Een stukje Staphorst is terug te vinden in het interieur. Het resultaat is uniek.
Elke gast die plaatsneemt achter de glazen pui, is automatisch een aanvulling op de uitnodigende en gemoedelijke serre; als voorbijganger moet je eigenlijk óók naar binnen!


Huis van Haersolte 14 woonlofts in Zwolle

Het herenhuis aan de Kalverstraat en Kamperstraat is verbouwd tot veertien stadswoningen. Ook beschikken deze woonlofts over een ondergrondse garage annex fietsenkelder en een prachtige binnentuin.
Ontwerp: Architectuurstudio SITEC BNA

 

 

10 appartementen aan de Samuel Hirschstraat in Zwolle

In de oude binnenstad van Zwolle hebben wij een 3 laags appartementencomplex gerealiseerd met daaronder parkeergelegenheid en een binnentuin.
Ontwerp: Architectuurstudio SITEC BNA

 

 

12 unieke woonlofts in de Villa van Voorst tot Voorst

Villa van Voorst tot Voorst werd getransformeerd van een kantorengebouw naar 12 unieke woonlofts. Het gebouw beschikt over een prachtige binnenplaats waar meerdere woonlofts een buitenruimte hebben. Het pand beschikt over enkele prachtige monumentale trappen, deze zijn allemaal in ere hersteld. Ook alle nog overgebleven ornamentenplafonds zijn bewaard gebleven en indien nodig hersteld. Dit bijzondere karakteristieke pand bevindt zich aan de Blijmarkt in Zwolle.
Ontwerp: Morphique Architecten