Header afbeelding

Nieuwbouw

De juiste woning tegen de juiste prijs

Nieuwbouwplannen? Benieuwd of u binnenkort in het huis van uw dromen kunt wonen? Bespreek de plannen met de specialisten van Bouwbedrijf Hokse. Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van vrijstaande woningen voor particulieren. Door heel Oost- en Noord-Nederland wonen mensen met veel plezier in de woningen die wij gebouwd hebben. Van Zwolle tot Groningen.

Prefab bouw

In onze nieuwe bedrijfshal kunnen wij een groot deel van uw woning (maar ook bijvoorbeeld overkappingen, tuinhuisjes e.d.) voorbereiden en klaarmaken. Daardoor hebben wij op locatie uiteindelijk minder tijd nodig en kan uw bouwproject in een relatief korte tijd gerealiseerd worden. Dan start uw woongenot…

Hoe we werken

Het belangrijkste eerst: wij bouwen, u bereidt zich voor op prettig wonen. Dat betekent dat wij alle rompslomp, zoals aanvragen van vergunningen, uit handen nemen. Vooraf bespreken we gedetailleerd uw plannen en ideeën. Daarna komen wij met een kostenraming. Past deze offerte bij uw budget dan werken wij de plannen uit in een tekening en een exacte calculatie. Na uw akkoord stellen wij een aannemersovereenkomst op.

Hokse betekent zekerheid

Wij zijn aangesloten bij Woningborg. Die organisatie garandeert dat kopers goed wonen. Dankzij de adviezen van Woningborg bouwen bouwbedrijven beter, veiliger én goedkoper! Opdrachtgevers kiezen met Bouwbedrijf Hokse dus voor zekerheid.

3 appartementen aan de Nachtegaalstraat – Zwolle

Hier zijn 3 appartementen gerealiseerd op de plek van een oude garage.
Op elke etage bevindt zich één appartement. Deze beschikken allemaal over een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en een berging.

6 appartementen met garageboxen en winkelruimte – Zwolle

De 6 appartementen bevinden zich op de bovenverdiepingen.
De moderne detailrijke architectuur in combinatie met de prominente situering in de straat
maakt dit pand een eyecatcher voor de Thomas à Kempisstraat in Zwolle.

Architect:   https://www.morphique.nl/

Nieuwbouw Stal Houtzager – Kayser

In 2012 zijn de nieuwbouwplannen gerealiseerd voor een nieuw stallencomplex aan de Holtrustweg in Rouveen. Ook hebben wij hier een prachtig riant woonhuis gerealiseerd.
Marc Houtzager en Julia Kayser zijn de eigenaren van Stal Houtzager-Kayser. Ze brengen toppaarden uit op internationaal niveau.

Verbouwing vrijstaande woning in Dalfsen

Een gehele metamorfose voor deze woning in Dalfsen. Deze woning bevindt zich op een royale kavel en biedt het ultieme woongenot. Door de grote raampartijen en het gebruik van de verschillende materialen komt hier het binnen-buiten gevoel echt tot zijn recht.

Woon-zorgcomplex met 28 appartementen in Westenholte

Het woon-zorggebouw is bestemd voor jongeren met een zorgvraag, maar de 28 appartementen zullen elk volledig zelfstandig ingericht worden. Op de begane grond is er een gemeenschappelijke ruimte gesitueerd waar alle bewoners gezamenlijke activiteiten verrichten.

Architect: http://www.morphique.nl