Header afbeelding

Over Ons

Betrouwbaar bouwen met Bouwbedrijf Hokse

Bouwbedrijf Hokse, aangenaam kennis te maken. Wij zijn een bouwbedrijf waar goed opgeleide en door en door professionele vakmensen werken. Daarmee realiseren wij woningen en bedrijfspanden. Bouwbedrijf Hokse werkt in een brede regio rondom onze standplaats Meppel, waarbij de focus ligt op het gebied tussen Zwolle en Assen.

Snelle bouwer

Bouwbedrijf Hokse is een allround bouwbedrijf met veel kennis in eigen huis. Daardoor werken wij efficiënt en dat resulteert in een snelle bouwtijd en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Dat is ook mogelijk omdat wij veel prefab bouwen in onze bedrijfshal. De overlast op locatie is daardoor minimaal.
Ondanks onze snelle werkwijze, besparen we nooit op aandacht voor onze opdrachtgevers. Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Naast nieuwbouw behoren ook verbouw, aanbouw, renovatie en onderhoud tot onze werkvelden. Als allround bouwer zijn we thuis op de particuliere en zakelijke markt. Bouwbedrijf Hokse bouwt woningen, kantoren, winkels, productieruimtes, appartementencomplex, sportaccommodaties en verenigingsgebouwen.

Garantie

Bouwbedrijf Hokse is aangesloten bij Woningborg. Dat is een organisatie die op alle mogelijke manier adviseert over ‘goed wonen’. Voor opdrachtgevers is Woningborg een garantie op goed werk.

slider-woningborg