Header afbeelding

Renovatie

Renovatie en onderhoud van woningen

U zoekt een bouwbedrijf voor renovatie van uw woning? Bouwbedrijf Hokse in Meppel brengt in heel Oost- en Noord-Nederland huizen terug in oude staat. Wij hebben alle expertise voor het opknappen van uw woning. Dat doen we snel, goed en betaalbaar. Ook voor regulier onderhoud aan woningen is Bouwbedrijf Hokse het juiste adres.

Daken en goten

Uw dak lekt of is in slechte staat? Bouwbedrijf Hokse is daarvoor de goede oplossing. Onze specialisten kunnen letterlijk het dak op. Wij zorgen dat uw dak weer jarenlang meegaat. Denk ook eens aan dakisolatie. Met relatief eenvoudige maatregelen bespaart u aanzienlijk op de energierekening. Bouwbedrijf Hokse heeft ook veel ervaring met het verwijderen van asbest in daken. Uiteraard nemen wij ook goten voor onze rekening. Let op: lekkende goten veroorzaken grote schade aan uw woning! Kies daarom op tijd voor een inspectie. Bouwbedrijf Hokse vervangt goten op een betaalbare manier.

Gevelrenovatie en nieuwe kozijnen

U zoekt een betrouwbaar bedrijf voor gevelrenovatie aan uw woning. Bouwbedrijf Hokse renoveert uw gevel professioneel. Of het nou gaat om reiniging, scheurherstel, gevelimpregnatie, verwijderen van graffiti of het vervangen van voegwerk. Gevelrenovatie is zeer belangrijk voor de staat van uw woning. Slecht onderhouden metsel- of voegwerk zorgt voor tocht, schimmel en vocht. Dat resulteert in een ongezond binnenklimaat en hoge energierekeningen.
Bouwbedrijf Hokse in Meppel vervangt in Overijssel, Flevoland, Drenthe, Friesland en Groningen ook houten kozijnen. Daarmee voorkomen wij ook dat vocht uw woning binnenkomt. Wij plaatsen desgewenst ook onderhoudsarme kunststof kozijnen.

Restauratie rijksmonument aan de Emmawijk in Zwolle

Deze woning is gebouwd in 1893 en bevat tal van oorspronkelijke elementen. De restauratie bevind zich voornamelijk aan de binnenzijde van het pand. Alle oude en monumentale elementen zijn bewaard gebleven en indien nodig in ere hersteld.
Morphique Architecten maakte het restauratieplan.

Restauratie rijksmonument Thorbeckegracht Zwolle

Dit 17de-eeuws grachtenpand is met name aan de binnenzijde volledig gemoderniseerd. De authentieke kenmerken van dit bijzondere pand zijn bewaard gebleven.
Morphique Architecten uit Zwolle maakte het restauratieplan.