Header afbeelding

Utiliteitsbouw

Bouwbedrijf voor bedrijven

Bouwbedrijf Hokse is bouwer voor bedrijven. Op veel locaties in de oostelijke en noordelijke provincies werken mensen prettig in fabrieken, kantoren of winkels die wij bouwden. Ook garages, horecapanden, verenigingsgebouwen, sportaccommodaties en andere openbare ruimtes realiseerden wij. Appartementencomplexen bouwen we ook regelmatig. Bouwbedrijf Hokse werkt snel, goed en betaalbaar.

Bouwen van industriepanden

Bouwbedrijf Hokse kent de taal van de ondernemer. Wij begrijpen zijn wensen en behoeftes. Ons voordeel is bovendien dat wij een zeer brede dienstverlening aanbieden. Van planontwikkeling tot renovatie en onderhoud. Ook zijn wij de partner voor civiele- en betonwerken, staalconstructies, dakbedekking, loodgieterswerk en grondwerk voor leidingen. Naast nieuwbouw van industriepanden zijn wij ook gespecialiseerd in onderhoud, renovatie en verbouwingen.

Kantoren en winkels

U wilt een kantoor bouwen voorzien van alle moderne gemakken. Een pand dat bijdraagt aan de groei van uw bedrijf. Bouwbedrijf Hokse heeft alle expertise in huis voor het bouw van een ideaal kantoor. Ook bouwden en renoveerden wij veel winkelpanden. Brandveiligheid, inbraakpreventie, duurzaamheid en energiezuinigheid zijn daarbij altijd belangrijke aandachtspunten. Bouwbedrijf Hokse blinkt uit in een korte bouwtijd en veel flexibiliteit. Wij bouwen op een manier die ondernemers aanspreekt.

Verenigingsgebouwen

Bij bouwen van verenigingsgebouwen draait het om een optimale balans tussen functionaliteit en budget. Bouwbedrijf Hokse adviseert u graag over alle mogelijkheden en onmogelijkheden. Uiteraard zijn onderhoudsarm bouwen, energiezuinigheid en duurzaamheid speerpunten.

Uitbreiding bedrijfspand Revamo in Meppel

Bovenop het bestaande bedrijfspand is een nieuwe ruimte gerealiseerd voor kantoren.
Deze extra verdieping geeft het pand eveneens een moderne en frisse uitstraling.

Bedrijfsverzamelgebouw De Goldkamp in Dalfsen

In het gebouw bevinden zich 61 bedrijfsunits van diverse afmetingen. Het ontwerp is eenvoudig maar geeft het gebouw een zakelijke uitstraling. De metselwerkgevels in combinatie met de oranje overheaddeuren zorgen ervoor dat het gebouw opfleurt tussen alle grijze industriegebouwen. Aan de voorzijde zijn bedrijfsunits met kantoorruimte gerealiseerd voorzien van representatieve entree en een extra verdieping. Aan de zijkanten en achterzijde zijn eenvoudigere units aanwezig geschikt voor opslag, werkplaats of stalling.

Bedrijfsverzamelgebouw in de wijk Westenholte te Zwolle

Het gebouw telt 30 bedrijfsunits met verschillende metrages variërend van 30m2 tot 100m2.
De voorgevel en zijgevel hebben door de diversiteit in het metselwerk een representatieve uitstraling gekregen.
Aan de achterzijde van het pand zijn de kleinere opslagunits gesitueerd.
Ontwerp: Morphique Architecten Zwolle

Bedrijfsverzamelgebouw Faraday aan de Marslanden C te Zwolle

In het verzamelgebouw bevinden zich 23 bedrijfsunits variërend van 38m2 tot 235m2.
Ontwerp: Morphique Architecten Zwolle

Bedrijfspand met showroom Wolf installatietechniek Staphorst

Een bedrijfspand met een royale showroom. Op de eerste etage boven de showroom bevindt zich een ruim kantorencomplex.