Header afbeelding

Verbouw

Verbouwplannen? Bouwbedrijf Hokse!

U wilt uw woning verbouwen? Maak een afspraak voor een goed gesprek met Bouwbedrijf Hokse. Wij vernieuwen uw badkamer, plaatsen een dakkapel of bouwen een serre of garage. Dat doen we snel, goed én betaalbaar! Binnenkort woont u nog fijner in uw huis!

Woning uitbreiden

Wie fijn woont, wil niet verhuizen. Met een verbouwing vergroot u dat woongenot verder. Bovendien neemt de waarde van uw woning toe door bijvoorbeeld een grotere woonkamer, een dakkapel of een luxe badkamer. Bouwbedrijf Hokse realiseert ook veel serres met glazen of dicht dak. Ook toverden wij veel standaard badkamers om tot sfeervolle en comfortabele ruimtes voor verzorging en ontspanning. Met andere vormen van woninguitbreiding hebben wij ook veel ervaring.

Carport of garageoverkapping bouwen

Carport of garageoverkapping bouwen? Bouwbedrijf Hokse in Meppel laat u graag de mogelijkheden zien. Wij adviseren over fundering, constructie, materiaalgebruik en afwerking. En natuurlijk zorgen wij dat de carport er ook mooi uitziet. Wel eens bedacht dat u met een garageoverkapping ook veel ruimte in uw woning wint? Relatief eenvoudig realiseert u een extra slaap- of werkkamer bovenop een garage met een plat dak. Informeer naar de mogelijkheden bij Bouwbedrijf Hokse.

Dakkapel: prima investering

Een dakkapel is altijd een goede investering in uw woning. Voor relatief weinig geld creëert u veel extra ruimte. Met een dakkapel realiseert u eenvoudig een extra studeerkamer, werkkamer of slaapkamer. Ook maakte Bouwbedrijf Hokse meerdere malen een badkamer in de ruimte die een dakkapel oplevert. Wij adviseren u graag over welke materialen het beste bij uw woning passen. Dat kan hout, aluminium of kunststof zijn.

Uitbreiding bestaande villa – Zwartsluis

Op de begane grond is de woonkamer uitgebreid met een serre van ruim 50M2. Op de bestaande
garage/berging is een verdieping gebouwd die ruimte bied aan 2 royale slaapkamers.

Verbouwing / Uitbreiding vrijstaande woning – Zwartsluis

Op deze bestaande ‘bungalow’ is een verdieping gebouwd.
Door deze verbouwing wordt er extra ruimte gecreëerd voor 2 ruime slaapkamers met badkamer.

Verbouwing vrijstaande woning in Dalfsen

Een gehele metamorfose voor deze woning in Dalfsen. Deze woning bevindt zich op een royale kavel en biedt het ultieme woongenot. Door de grote raampartijen en het gebruik van de verschillende materialen komt hier het binnen-buiten gevoel echt tot zijn recht.

Hotel en restaurant Waanders Staphorst

Hotel Waanders heeft zijn restaurant uitgebreid met een grote serre en heeft nu een prachtige entree aan de voorzijde van het pand.
Staphorst en Waanders zijn al meer dan een eeuw aan elkaar verbonden. Gelegen op een centrale locatie aan voormalige hoofdweg ‘de Diek’ in Staphorst is het plek waar zowel toeristen als zakelijke gasten zich thuis voelen.
Een stukje Staphorst is terug te vinden in het interieur. Het resultaat is uniek.
Elke gast die plaatsneemt achter de glazen pui, is automatisch een aanvulling op de uitnodigende en gemoedelijke serre; als voorbijganger moet je eigenlijk óók naar binnen!

 

Dubbele garage gerealiseerd aan bestaande woning in Staphorst

Aan deze nieuwbouw woning in de woonwijk “De Slagen” in Staphorst hebben wij onlangs een dubbele garage gerealiseerd. De belangrijkste reden voor deze uitbouw was om de ruimte die zich naast het huis bevond, zo praktisch en comfortabel mogelijk te benutten. Deze ruimte wordt nu voornamelijk gebruikt voor opslag van tuinmeubelen, tuingereedschap, speelgoed, fietsen etc. Ook is er gekozen voor een royale doorgang tussen de twee ruimtes. In de garage bevind zich ook een vaste kastenwand die enorm veel opbergruimte bied.