Renovatie

Renovatie en onderhoud van woningen

U zoekt een bouwbedrijf voor renovatie van uw woning? Bouwbedrijf Hokse in Meppel brengt in heel Oost- en Noord-Nederland huizen terug in oude staat. Wij hebben alle expertise voor het opknappen van uw woning. Dat doen we snel, goed en betaalbaar. Ook voor regulier onderhoud aan woningen is Bouwbedrijf Hokse het juiste adres.

Daken en goten

Uw dak lekt of is in slechte staat? Bouwbedrijf Hokse is daarvoor de goede oplossing. Onze specialisten kunnen letterlijk het dak op. Wij zorgen dat uw dak weer jarenlang meegaat. Denk ook eens aan dakisolatie. Met relatief eenvoudige maatregelen bespaart u aanzienlijk op de energierekening. Bouwbedrijf Hokse heeft ook veel ervaring met het verwijderen van asbest in daken. Uiteraard nemen wij ook goten voor onze rekening. Let op: lekkende goten veroorzaken grote schade aan uw woning! Kies daarom op tijd voor een inspectie. Bouwbedrijf Hokse vervangt goten op een betaalbare manier.

Gevelrenovatie en nieuwe kozijnen

U zoekt een betrouwbaar bedrijf voor gevelrenovatie aan uw woning. Bouwbedrijf Hokse renoveert uw gevel professioneel. Of het nou gaat om reiniging, scheurherstel, gevelimpregnatie, verwijderen van graffiti of het vervangen van voegwerk. Gevelrenovatie is zeer belangrijk voor de staat van uw woning. Slecht onderhouden metsel- of voegwerk zorgt voor tocht, schimmel en vocht. Dat resulteert in een ongezond binnenklimaat en hoge energierekeningen.
Bouwbedrijf Hokse in Meppel vervangt in Overijssel, Flevoland, Drenthe, Friesland en Groningen ook houten kozijnen. Daarmee voorkomen wij ook dat vocht uw woning binnenkomt. Wij plaatsen desgewenst ook onderhoudsarme kunststof kozijnen.

Hoe we werken

Het belangrijkste eerst: wij bouwen, u bereidt zich voor op prettig wonen. Dat betekent dat wij alle rompslomp, zoals aanvragen van vergunningen, uit handen nemen. Vooraf bespreken we gedetailleerd uw plannen en ideeën. Daarna komen wij met een kostenraming. Past deze offerte bij uw budget dan werken wij de plannen uit in een tekening en een exacte calculatie. Na uw akkoord stellen wij een aannemersovereenkomst op.

Hokse betekent zekerheid

Wij zijn aangesloten bij Woningborg. Die organisatie garandeert dat kopers goed wonen. Dankzij de adviezen van Woningborg bouwen bouwbedrijven beter, veiliger én goedkoper! Opdrachtgevers kiezen met Bouwbedrijf Hokse dus voor zekerheid.

Bouwplannen, verbouwen of bouwinspiratie

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Wij komen graag bij u langs!

Eekhorstweg 11a
7942 JC  Meppel

0522 - 25 79 55
info@bouwbedrijfhokse.nl

image/svg+xml

© Bouwbedrijf A. Hokse B.V. | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden