Utiliteitsbouw

Bouwbedrijf voor bedrijven

Bouwbedrijf Hokse is bouwer voor bedrijven. Op veel locaties in de oostelijke en noordelijke provincies werken mensen prettig in fabrieken, kantoren of winkels die wij bouwden. Ook garages, horecapanden, verenigingsgebouwen, sportaccommodaties en andere openbare ruimtes realiseerden wij. Appartementencomplexen bouwen we ook regelmatig. Bouwbedrijf Hokse werkt snel, goed en betaalbaar.

Bouwen van industriepanden

Bouwbedrijf Hokse kent de taal van de ondernemer. Wij begrijpen zijn wensen en behoeftes. Ons voordeel is bovendien dat wij een zeer brede dienstverlening aanbieden. Van planontwikkeling tot renovatie en onderhoud. Ook zijn wij de partner voor civiele- en betonwerken, staalconstructies, dakbedekking, loodgieterswerk en grondwerk voor leidingen. Naast nieuwbouw van industriepanden zijn wij ook gespecialiseerd in onderhoud, renovatie en verbouwingen.

Kantoren en winkels

U wilt een kantoor bouwen voorzien van alle moderne gemakken. Een pand dat bijdraagt aan de groei van uw bedrijf. Bouwbedrijf Hokse heeft alle expertise in huis voor het bouw van een ideaal kantoor. Ook bouwden en renoveerden wij veel winkelpanden. Brandveiligheid, inbraakpreventie, duurzaamheid en energiezuinigheid zijn daarbij altijd belangrijke aandachtspunten. Bouwbedrijf Hokse blinkt uit in een korte bouwtijd en veel flexibiliteit. Wij bouwen op een manier die ondernemers aanspreekt.

Verenigingsgebouwen

Bij bouwen van verenigingsgebouwen draait het om een optimale balans tussen functionaliteit en budget. Bouwbedrijf Hokse adviseert u graag over alle mogelijkheden en onmogelijkheden. Uiteraard zijn onderhoudsarm bouwen, energiezuinigheid en duurzaamheid speerpunten.

Hokse betekent zekerheid

Wij zijn aangesloten bij Woningborg. Die organisatie garandeert dat kopers goed wonen. Dankzij de adviezen van Woningborg bouwen bouwbedrijven beter, veiliger én goedkoper! Opdrachtgevers kiezen met Bouwbedrijf Hokse dus voor zekerheid.

Bouwplannen, verbouwen of bouwinspiratie

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Wij komen graag bij u langs!

Eekhorstweg 11a
7942 JC  Meppel

0522 - 25 79 55
info@bouwbedrijfhokse.nl

image/svg+xml

© Bouwbedrijf A. Hokse B.V. | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden