Verbouw

Verbouwplannen? Bouwbedrijf Hokse!

U wilt uw woning verbouwen? Maak een afspraak voor een goed gesprek met Bouwbedrijf Hokse. Wij vernieuwen uw badkamer, plaatsen een dakkapel of bouwen een serre of garage. Dat doen we snel, goed én betaalbaar! Binnenkort woont u nog fijner in uw huis!

Woning uitbreiden

Wie fijn woont, wil niet verhuizen. Met een verbouwing vergroot u dat woongenot verder. Bovendien neemt de waarde van uw woning toe door bijvoorbeeld een grotere woonkamer, een dakkapel of een luxe badkamer. Bouwbedrijf Hokse realiseert ook veel serres met glazen of dicht dak. Ook toverden wij veel standaard badkamers om tot sfeervolle en comfortabele ruimtes voor verzorging en ontspanning. Met andere vormen van woninguitbreiding hebben wij ook veel ervaring

Carport of garageoverkapping bouwen

Carport of garageoverkapping bouwen? Bouwbedrijf Hokse in Meppel laat u graag de mogelijkheden zien. Wij adviseren over fundering, constructie, materiaalgebruik en afwerking. En natuurlijk zorgen wij dat de carport er ook mooi uitziet. Wel eens bedacht dat u met een garageoverkapping ook veel ruimte in uw woning wint? Relatief eenvoudig realiseert u een extra slaap- of werkkamer bovenop een garage met een plat dak. Informeer naar de mogelijkheden bij Bouwbedrijf Hokse.

Dakkapel: prima investering

Een dakkapel is altijd een goede investering in uw woning. Voor relatief weinig geld creëert u veel extra ruimte. Met een dakkapel realiseert u eenvoudig een extra studeerkamer, werkkamer of slaapkamer. Ook maakte Bouwbedrijf Hokse meerdere malen een badkamer in de ruimte die een dakkapel oplevert. Wij adviseren u graag over welke materialen het beste bij uw woning passen. Dat kan hout, aluminium of kunststof zijn.

Hoe we werken

Het belangrijkste eerst: wij bouwen, u bereidt zich voor op prettig wonen. Dat betekent dat wij alle rompslomp, zoals aanvragen van vergunningen, uit handen nemen. Vooraf bespreken we gedetailleerd uw plannen en ideeën. Daarna komen wij met een kostenraming. Past deze offerte bij uw budget dan werken wij de plannen uit in een tekening en een exacte calculatie. Na uw akkoord stellen wij een aannemersovereenkomst op.

Hokse betekent zekerheid

Wij zijn aangesloten bij Woningborg. Die organisatie garandeert dat kopers goed wonen. Dankzij de adviezen van Woningborg bouwen bouwbedrijven beter, veiliger én goedkoper! Opdrachtgevers kiezen met Bouwbedrijf Hokse dus voor zekerheid.

Bouwplannen, verbouwen of bouwinspiratie

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Wij komen graag bij u langs!

Eekhorstweg 11a
7942 JC  Meppel

0522 - 25 79 55
info@bouwbedrijfhokse.nl

image/svg+xml

© Bouwbedrijf A. Hokse B.V. | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden