Header afbeelding

Nieuwbouw

De juiste woning tegen de juiste prijs

Nieuwbouwplannen? Benieuwd of u binnenkort in het huis van uw dromen kunt wonen? Bespreek de plannen met de specialisten van Bouwbedrijf Hokse. Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van vrijstaande woningen voor particulieren. Door heel Oost- en Noord-Nederland wonen mensen met veel plezier in de woningen die wij gebouwd hebben. Van Zwolle tot Groningen.

Prefab bouw

In onze nieuwe bedrijfshal kunnen wij een groot deel van uw woning (maar ook bijvoorbeeld overkappingen, tuinhuisjes e.d.) voorbereiden en klaarmaken. Daardoor hebben wij op locatie uiteindelijk minder tijd nodig en kan uw bouwproject in een relatief korte tijd gerealiseerd worden. Dan start uw woongenot…

Hoe we werken

Het belangrijkste eerst: wij bouwen, u bereidt zich voor op prettig wonen. Dat betekent dat wij alle rompslomp, zoals aanvragen van vergunningen, uit handen nemen. Vooraf bespreken we gedetailleerd uw plannen en ideeën. Daarna komen wij met een kostenraming. Past deze offerte bij uw budget dan werken wij de plannen uit in een tekening en een exacte calculatie. Na uw akkoord stellen wij een aannemersovereenkomst op.

Hokse betekent zekerheid

Wij zijn aangesloten bij Woningborg. Die organisatie garandeert dat kopers goed wonen. Dankzij de adviezen van Woningborg bouwen bouwbedrijven beter, veiliger én goedkoper! Opdrachtgevers kiezen met Bouwbedrijf Hokse dus voor zekerheid.

Vrijstaande woning in De Slagen in Staphorst

Deze vrijstaande woning is casco opgeleverd aan de opdrachtgever.

Halfvrijstaande woning te Staphorst

In de woonwijk De Slagen in Staphorst is deze halfvrijstaande woning met aanbouw gerealiseerd.

Vrijstaande woning type: Brussel

3 vrijstaande woningen aan De Waag in Hattem

In deze bestaande woonwijk worden 3 vrijstaande woningen gerealiseerd.

13 appartementen aan de Brouwerstaat te Meppel

Het pand aan de Brouwerstraat in Meppel ondergaat een gehele metamorfose.
Er komen in totaal 13 appartementen op de eerste en tweede verdieping en in
een vierde, nieuwe woonlaag.

Nieuwe woonlaag